Установяването на Принц Хари и съпругата му Меган в Канада

...
Установяването на Принц Хари и съпругата му Меган в Канада
Коментари Харесай

Ето как Меган и Хари ще помогнат на Канада!

 Установяването на Принц Хари и брачната половинка му Меган в Канада може да подтиква локалната фешън промишленост, чийто годишен оборот е оценен на 23,3 милиарда щатски $, предава Ройтерс.

Тридесет и пет годишният английски принц и неговата 38-годишна брачна половинка оповестиха този месец, че се отхвърлят от формалните си отговорности към кралското семейство и че ще потърсят финансова самостоятелност от монархията, напомня организацията.

Канадски фешън специалисти разясняват по този мотив, че в Канада може да се чака така наречен " Меган резултат ". При него марките внезапно покачват продажбите си, когато херцогинята на Съсекс облече някой от моделите им при публичните си изяви. " Меган резултатът " ще продължи да работи, смятат стилните специалисти, без значение дали кралската двойка извършва или не своите отговорности към короната.   " Клиентките са безусловно захласнати от всичко, което облече Меган ", разяснява Джийн Бейкър, дългогодишна фешън редакторка от Торонто и добавя: " Дизайнери от целия свят си мечтаят тяхна дреха да попадне в дрешника на брачната половинка на Принц Хари и да бъде носена от нея! ".  

Канадската фешън промишленост регистрира прочут спад в последно време. Продажбите на фешън дрехи и аксесоари спаднаха с 2,1 % през 2017 година, регистрираха статистиките. Сега мнозина се надяват " Меган резултатът " да усъвършенства нещата. Той към този момент се е проявявал на канадска почва. През 2017 година Маркъл се появи с бяло палто без копчета на марката " Лайн дъ лейбъл " от Торонто. Това беше първата й обществена изява, откакто беше разгласен годежът й с Принц Хари.

Моделът се разпродаде с феноменална скорост, а уеб сайтът на марката се срина в доста елементи на света поради огромното търсене. Същото стана и с бежовото вълнено палто на марката " Сенталър " от Торонто. То провокира свръхестествен интерес, откакто херцогинята се появи с него през 2017 година на първата й Коледа с кралското семейство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР