Установените чрез видеозаписи от камерите в реконструирания парк “Митрополит Методий

...
Установените чрез видеозаписи от камерите в реконструирания парк “Митрополит Методий
Коментари Харесай

Камерите на Аязмото идентифицираха първите нарушители

Установените посредством видеозаписи от камерите в реконструирания парк “Митрополит Методий Кусев” извършители към този момент са глобени. Регистрирани са водачи на коли, влезнали в затревените площи наоколо до шадраваните “Жабките” на входа на парка. Те са развалили новоизградената поливна система на оборудването и са унищожили тревата и засадените шубраци.
Чрез видеокамерите е разпознат и глобен мъж, хранещ бездомни животни в региона на параклиса „ Св. Теодор Тирон “, като е провокирал условия за увеличение на броя им със основаната хранителна среда. Записите от устройствата са помогнали и за откриването на изгубил се мъж в парка.
Монтираните 130 видеокамери по плана за реорганизация на парк „ Митрополит Методий Кусев “ записват непрекъснато, а записите се пазят в Центъра за градска подвижност за осъществяване на информации при сигнали за нарушавания на горещия телефон 0800 15737. Това оказва помощ на оказва помощ на инспекторите за установяването на нарушителите на публичния ред и санкционирането им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР