Установена е самоличността на убития, чието тяло бе открито край

...
Установена е самоличността на убития, чието тяло бе открито край
Коментари Харесай

Брутални подробности за зловещото убийство в Бургас: Трупът буквално е смазан!

Установена е самоличността на убития, чието тяло бе намерено край рибарското населено място Ченгене скеле, заяви "Флагман ".

Това е 30-годишен бургазлия, изкарвал прехраната си като общ служащ, без непрекъснат контракт.

Той е разпознат от негови близки, а патоанатоми са открили, че по тялото е имало голям брой пострадвания. Черепът безусловно е бил счупен.

Трупът е почнал да се разлага, а хипотетичният ден на убийството е четвъртък вечерта.

В момента полицията има главен обвинен – престъпно проявен бургазлия.

Както по-рано БЛИЦ заяви, негова фотография през днешния ден е била показана на жителите на рибарското населено място, които са обяснили на проверяващите, че го виждат за пръв път. Той е разгласен за национално търсене и е въпрос на часове, с цел да бъде закопчан.

Убийството е разплетено безусловно за няколко часа. Установено е, че убитият и главният обвинен са запивали в апартамент в бл.34 в ж.к. "Меден рудник ". Има свидетелски показания на съседи, че двамата се карали много дълго време. Най-вероятната причина е скандал за пари.

Установено е, че мястото на престъплението е в бл.34 в ж.к. “Меден рудник “, след което тялото е било качено от килъра и захвърлено в канавката край рибарското населено място. За спомагателна дегизировка върху натрупа са сложени три автомобилни гуми.

Тялото е намерено след четири дни от озеленителка, която е управлявала бригада пандизчии, почистващи превантивно дерето.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР