Установена е самоличността на нападателя от Северна Калифорния, който уби

...
Установена е самоличността на нападателя от Северна Калифорния, който уби
Коментари Харесай

Стрелецът от Калифорния и преди нападал с оръжие

Установена е самоличността на нападателя от Северна Калифорния, който умъртви четирима души и рани най-малко още толкоз във вторник, написа Daily Mirror, представен от " Фокус ". Това е 43-годишният Кевин Нийл, против който сега към този момент е бил обвиняем по няколко каузи по отношение на разнообразни закононарушение, последното което е по отношение на нахлуване с хладно оръжие, осъществено през февруари. Наскоро той е съумял да заплати гаранция в размер на 160 хиляди $ и бил пуснат от ареста.

Нийл е почнал стрелбата в близост от вкъщи си в град Ранчо Техама, след което нападателят е стрелял на още няколко места, до момента в който не блъснал пикапа си оградата на локално учебно заведение, където е траял стрелбата преди да бъде прострелян и погубен от чиновници на реда при опит да открадне друга кола. По информация на вестника, Нийл е страдал от психологично заболяване.

Само бързата реакция на учители е избавила десетки деца от всеобщия палач. Според полицията, преподаватели чули, че килърът стреля пред постройката и побързали да заключат всички входове.

Нападателят беше отстранен от полицията и претекстовете му не са ясни. По всичко проличава, че е избирал жертвите си на инцидентен принцип, само че една от първите е била негова съседка, с която имал дълготраен спор.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР