Установена е самоличността на двете жертви в катастрофата край Омуртаг.

...
Установена е самоличността на двете жертви в катастрофата край Омуртаг.
Коментари Харесай

58-годишен изгубил контрол над колата си и причинил катастрофата край Омуртаг

Установена е самоличността на двете жертви в злополуката край Омуртаг. Има трети потърпевш, за чийто живот няма заплаха. Пътният случай стана през днешния ден преди обяд на основния път София-Варна, близо до село Презвитер Козма, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Търговище.

Загиналите са 58-годишен мъж и 57-годишна жена от Варна, пътували в единия автомобил. Сериозно е потърпевш 47-годишен мъж от София, който е настанен в МБАЛ-Търговище с фрактура на таза.

Катастрофата е станала, защото 58-годишният лидер от Варна, управлявал в посока София-Варна " Форд Фюжън ", в зоната на ляв завой, при придвижване с несъобразена с пътните условия /мокра настилка/ скорост, изгубил надзор над ръководството. Автомобилът навлязъл в крайната лява насрещна лента и се блъснал странично с " Фолксваген Кади " с пазарджишка регистрация - фирмена благосъстоятелност, ръководен от 29-годишен мъж от Нови Пазар.

След конфликта фордът се завъртял странично, навлязъл в насрещна лента и блъснал правомерно движещ се " Фолксваген Пасат " - фирмена благосъстоятелност, ръководен от 47-годишен лидер от София.

Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР