Установена е организирана престъпна група за разпространения на наркотици и

...
Установена е организирана престъпна група за разпространения на наркотици и
Коментари Харесай

Подполковник от НСО ръководил мократа поръчка за бизнесдамата с бялата роза

Установена е проведена незаконна група за публикувания на опиати и поръчкови убийства. За управление и присъединяване в групата са привлечени три лица. Те са арестувани са за 72 часа. Ръководител на групата е дълготраен чиновник на НСО. Това разгласи представителят на основния прокурор Сийка Милева .

От прокуратурата дават повече информация за нови разкрития по случая с убийството на бизнесдамата Станка Марангозова. Тя бе убита при започване на октомври предходната година. Тялото ѝ бе намерено с три патрона в главата, а до него имаше поставена бяла роза.

Поръчителят е имал неуредени финансови връзки с дамата. Той е разгласен за търсене от Интерпол. Поръчката за убийството е призната от служителя на НСО, за който прокуратурата разгласи, че е началник на незаконна група.

Жетрвата е била проследена от причинителя с мотоциклет, той е носел букет с бели рози, с цел да прикрие револвера си. Прокуратурата опровергава претекста за любовен сюжет в закононарушението. По-късно мотоциклетът е открит в езерото в Чепинци.

   
НА ЖИВО: Прокуратурата с нови разкрития за убийството на бизнесдамата Станка Марангозова
Публикувахте от в Четвъртък, 21 май 2020 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР