Установен е серийният убиец на САЩ, влязъл в историята с

...
Установен е серийният убиец на САЩ, влязъл в историята с
Коментари Харесай

Бивш боксьор е серийният убиец, пребил до смърт над 50 жени в САЩ

Установен е серийният палач на Съединени американски щати, влезнал в историята с най-вече жертви. Това е 79-годишният Самюъл Литъл, който признал, че е умъртвил 93 души.

Самюъл Литъл е някогашен боксьор, прочут и под името Самюъл Макдауъл. Той бил задържан за първи път през 2012 година в център за бездомници в Кентъки и екстрадиран в Калифорния поради присъединяване в спекулация с опиати. Там бил махленски посредством ДНК-проби в убийствата на три дами в Лос Анджелис сред 1987 и 1989 година И трите били пребити и удушени, показва Агенция Франс Прес.

Федералното бюро за следствие (ФБР) до момента е удостоверило 50 от убийствата, предават Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Литъл е убивал сред 1970 и 2005 година Повечето от жертвите му са дами. Той излежава присъда от пожизнен затвор от 2014 година, когато бил приет за отговорен и наказан за три убийства.

" Години наред Самюъл Литъл е считал, че няма да бъде хванат, тъй като мислел, че никой не го е грижа за жертвите му ", сподели Кристи Паладзоло, престъпен анализатор във ФБР.

" И въпреки той към този момент да е в пандиза, ФБР счита, че е значимо да се въздаде правораздаване за всяка от жертвите и да бъде завършен всеки един от случаите ", добави тя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР