Установен е пропуск по отношение на председателите на парламентарни групи.

...
Установен е пропуск по отношение на председателите на парламентарни групи.
Коментари Харесай

Заради неизпратени покани до депутати: Експерт в Министерството на отбраната подаде оставка

Установен е пропуск във връзка с ръководителите на парламентарни групи. Експертът, на който е предоставена тази задача, по простъпка е употребил неактуализиран лист, за което алармира самичък на управлението и пожела да подаде оставка от заеманата позиция.

Това оповестяват от Министерството на защитата по отношение на изявлението на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков по отношение на поканените публични лица на Водосвета на бойните флагове, флаговете и знамената-светини на Българската войска на 6 януари.

По-рано ръководителят на Народното събрание изиска пояснение от министъра на защитата Тодор Тагарев за какво депутати и ръководители на парламентарни групи не са били поканени на събитието.

От ведомството осведомят, че организацията на Водосвета, който се организира обичайно на Богоявление, е според държавния протокол и не е променяна от над 20 години.

Поканите се изпращат въз основата на общоприет лист, съгласно протоколните условия, който се актуализира от време на време.

Министърът на защитата разпореди незабавна инспекция, която сподели, че процедурата е спазена и са били поканени ръководителят и зам.-председателите на Народното събрание, както и целият състав на Комисията по защита.

Вратите на Министерството на защитата са постоянно отворени за градивен разговор с народните представители в полза на сигурността и защитата на страната, акцентират от военното ведомство.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР