Установен е нападателят от Кючук Париж, блъскал и счупил с

...
Установен е нападателят от Кючук Париж, блъскал и счупил с
Коментари Харесай

Установиха агресивния шофьор, разбил с ръце стъклото на бус в Пловдив

Установен е нападателят от Кючук Париж, блъскал и счупил с ръка предното стъкло на бус. Както медия ни писа, преди дни случаят стана преди дни на ул. " Петър Динеков " в регион „ Южен “ на Пловдив, където поради ремонтни действия трафикът е тежък.
Прочетете още
Агресорът е разпитван от полицията. Тепърва ще се преценя дали да бъде арестуван.

„ Стана ненадейно. Не знам с какво провокирах тази експанзия “. Това споделя 21-годишният Артур Мол, който е потърпевшото лице. Той и нападателят му не се познават.

 „ Аз излизах от автогара „ Родопи “, подминах индивида, давайки десен мигач. Той стартира да ми бипка. Аз не знаех за какво ми бипкаше. Имахме задоволително разстояние посред ни “, споделя той в ефира на Нова.

„ Той караше постепенно, умерено го задминах. После продължих да си карам. Изведнъж тази черна кола изскочи и стартира да ми присвятка, мина пред мен, засече ме и ме спря. Слезе от колата, потегли към мен с псувни, стартира да ми удря стъклото, което се счупи. Получих рани по лицето, засегнато ми е и окото ”, описа Артур Дол.

Извадил си е здравно и ще съди мъжа, който е счупил стъклото на буса му.

Приятелят, който седял до него, също има пострадвания по ръката.

Дол работи като дистрибутор и разнася артикули. В момента на нападението е бил с фирмен бус и е изпълнявал последния си курс. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР