„Успяхме да се договорим с Красимир Балъков. Договорът му е

...
„Успяхме да се договорим с Красимир Балъков. Договорът му е
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА 1948: Има как двата ЦСКА да се обединят

„ Успяхме да се договорим с Красимир Балъков. Договорът му е за три години Това е следващата стъпка, която си поставихме преди четири години “, съобщи изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов при представянето на новия треньор.

„ С Мартин Камбуров ще подпишем в идващите дни. Считам, че той е сигурен за нашия тим. Селекцията е отворен развой. Може да вземем още играчи, само че ядрото е построено. Искаме да играем съвременен, европейски футбол. Ако успеем, ще стигнем надалеч “, добави Гьонов.

„ Обединение на двата ЦСКА има по какъв начин да стане. Ние сме клуб на почитателите. Тръгнахме от най-ниското равнище с концепцията да следваме образеца на Рейнджърс, Парма, Фиорентина. Не сме взимали непознати лицензи, не сме се сливали с други тимове. Някои настояват, че не може да има обединяване с ЦСКА София, само че в случай че почитателите решат – ще го създадем. Даже и господин Ганчев може да го изберат за президент, само че това няма да има нищо общо Литекс, а ще е един чист клуб “, сподели още Гьонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР