„Успяхме да събудим интереса на Рашков към охраната на границата.

...
„Успяхме да събудим интереса на Рашков към охраната на границата.
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Номинацията ни за президент ще е обществена фигура с огромен авторитет

„ Успяхме да събудим интереса на Рашков към защитата на границата. В последно време се задействаха и военните. Естествено е, че нещо, което е построено, би трябвало да бъде поддържано. Да не забравяме по кое време беше построена оградата и обстоятелството, че до момента нямаше миграционен напън. Г-н Рашков загатва за неналичието на милиони за оградата. Защото тогава не ги беше упоменал в актуализацията на бюджета?”. Това разяснява Александър Иванов от ГЕРБ по Нова телевизия.
По думите му парите можело да дойдат от шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов, който е ощетил страната с 1,5 милиона лв.. „ От там могат незабавно да се намерят пари за защита на границата”, разяснява Иванов.

„ Правителството на Радев ръководи към този момент 6 месеца и проблемите се натрупат един след различен, а не се вземат решение. Бизнесът също регистрира това. Педи една година цената на един мегаватчас е била три пъти по-ниска”, разяснява Иванов. „ Очаквайте напълно скоро номинацията на ГЕРБ за президент. Той ще бъде социална фигура с голям престиж ", добави той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР