Успях да се спася, страхотно беше, минаха ми разни хронични

...
Успях да се спася, страхотно беше, минаха ми разни хронични
Коментари Харесай

Ивайло Каранйотов за „Фермата”: Успях да се спася

Успях да се спася, ужасно беше, минаха ми всякакви хронични болки – това показа Ивайло Караньотов в предаването „ Тази сутрин” по bTV за присъединяване си в шоуто „ Фермата”.

„ Такъв подарък никой, в никакъв случай не ми е правил в живота. Обнових се! Спокоен съм. А и съумях да отслабна със 7 кг”, е равносметката на Ивайло.

Ивайло Караньотов напусна изненадващо шоуто в преди 2 седмици. 60-годишният някогашен лекоатлет взе сложното решение да се сбогува с участниците, с цел да бъде до сина си –състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов, на който е треньор и управител.

„ Налага се да напусна, тъй като дилемите с моторите стават комплицирани, ще изпуснем сезона, очевидно не могат да се оправят без мен”, изясни на фермерите Ивайло, който за времето си във „ Фермата” се трансформира в наставник и любим на всички участници.

Бизнесменът и брачен партньор на актрисата Аня Пенчева влезе в шоуто, с цел да сложи на тестване физиката и душeвността си, както и с цел да получи усамотение, което не може да реализира на открито.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР