Успоредно с отбелязването на третата годишнина от основаването си и заедно

...
Успоредно с отбелязването на третата
годишнина от основаването си и заедно
Коментари Харесай

Born: Първият 100% електрически модел на Cupra идва през тази година

Успоредно с отбелязването на третата годишнина от основаването си и дружно с премиерният , основаната от SEAT марка CUPRA разгласи, че първата изцяло електрическа кола на компанията- Born, ще бъде пусната в произвеждане още през тази година.

"CUPRA Born ще промени разпоредбите на пазара на електрическите коли със своя стимулиращ дизайн и скоростно пътно поведение ", разяснява Уейн Грифитс, президент на CUPRA и SEAT. "Този автомобил ще способства за намаляването на глобалните CO2 излъчвания и за това да отговорим на европейските условия.

CUPRA Born, която ще бъде налична както за директно закупуване, по този начин и с наемен договор с месечна такса, дава обещание да предложи на бъдещите си собственици свободен пробег от 500 километра.

Производството на първата 100% електрическа кола на CUPRA ще стартира през втората половина на тази година в завода на компанията-майка Volkswagen Group в Цвикау, Германия.

Друга любопитна детайлност, която анонсира Грифитс е тази, че компанията работи за превръщането на концептуалната разработка в действителен модел.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР