Успоредно с анонсирането на първите подробности и снимки на новото поколение на

...
Успоредно с анонсирането на първите
подробности и снимки на новото поколение
на
Коментари Харесай

Новият Mercedes-Benz G-Class

Успоредно с анонсирането на първите подробности и фотоси на новото поколение на G-Class, от Mercedes-Benz оповестиха, че моделът ще бъде стартиран на пазара през лятото на тази година, като базовата му цена за територията на Германия е избрана на 107 40 евро.

“Новият G-Class подвига летвата още по-високо във всички отношения- както по отношение на представянето на и отвън пътя, така при комфорта и телематиката ”, коментират от компанията-майка Daimler AG. “Казано в резюме, новото G е към момента G, но по-добро ”.

От Mercedes споделят, че паралелно с желанието на марката да създадат G-CLASS по-луксозен и удобен, екипът на марката е трябвало да направи автомобила и още по-способен отвън стандартните пътища. За задачата, моделът е ще се отличава с в допълнение оразмерена на усукване конструкция, високо разстояние от пътя и голям ход на окачването, разработено съвместно с Mercedes-AMG.



Според формалната информация на MERCEDES-BENZ, новият G-CLASS ще бъде в състояние да предложи разстояние от пътя между двете си оси от 241 мм (+6 мм), опция за атакуване на водни трудности от 70 сантиметра (+ 1 см), сполучливо преминаване през остри възвишения с оптимален ъгъл от 26 градуса сред двете оси, надлъжно движение по скатове с ъгъл от 35 градуса (+7 градуса) и други.

По отношение на дизайна на автомобила, от компанията подчертават върху това, че екстериорът на колата е запазил класическия си тип, само че интериорът е преминал през цялостна промяна с основен акцент върху предното табло и изцяло новата дизайн линия на марката.

Новият Mercedes G-Class идва с DYNAMIC SELECT система с избор сред пет режима на поведение- Comfort, Sport, Individual, Eco и G-Mode, като послединят е новост и се задейства при придвижване в офроуд условия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР