Успокояващо е това, което чуваме от акад. Денков. Готви се

...
Успокояващо е това, което чуваме от акад. Денков. Готви се
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Успокояващо е това, което чуваме от акад. Денков

" Успокояващо е това, което чуваме от акад. Денков. Готви се програмна декларация, към която да се образува кабинет. Ще стартират диалози поотделно с политически партии. След като президента сподели, че първите дни на новата година ще връчи мандат се надявам да има държавно управление ", сподели вицепрезидентът Илияна Йотова пред Българска национална телевизия.

" Когато нямаш поддръжка и си даваш сметка, че всеки парламентарен ден ще бъде доста сложен. Всяко едно деяние на държавното управление ще търси поддръжка от разнообразни политически партии. Това е доста мъчно. Аз персонално утвърждавам едно такова решение ", съобщи Йотова във връзка думите на акад. Денков, че в случай че Народното събрание не поддържа препоръчаните от тях цели, ще върнат мандат несбъднат.

" Това е мнението на президента. Той им оказа помощ доста те да имат политическа кариера. От тук нататък те са обособена политическа групировка и носят своята отговорност ", е коментарът на Йотова по отношение на думите на президента към „ Продължаваме промяната “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР