Успешно стартира третият сезон на документалното риалити Шеф под прикритие,

...
Успешно стартира третият сезон на документалното риалити Шеф под прикритие,
Коментари Харесай

Силен старт на новия сезон на предаването „Шеф под прикритие”

Успешно започва третият сезон на документалното риалити " Шеф под прикритие " , привличайки пред екраните близо една трета от дейното население на възраст 18-49 година с първия си епизод. Делът на NOVA измежду аудиторната група по време на предаването е с 41% по-голям от този на бТВ.

Най-голям интерес към премиерата на новия сезон са показали феновете от дейното градско население (18-49 г.) - 37% аудиторен дял и 91% преднина пред наличието на бТВ по същото време.
 дял фенове NOVA
Около една трета от всяка от останалите посочени аудиторни групи също са предпочели старта на третия сезон на " Шеф под прикритие ". 33,3% от по-младите фенове на възраст 18-34 година са гледали премиерата на сезона, а преднината по отношение на наличието на бТВ по това време е 74%.
 дял фенове NOVA-->
Спрямо министър председателите на предходните два сезона, снощният епизод e реализирал най-голям дял измежду феновете в България (всички 4+) - 26,1%, което е с 6% повече от каузи на старта на предходния сезон и с 15% над каузи на старта на първия сезон на продукцията.

Новите епизоди на печелилото няколко награди ЕМИ предаване „ Шеф под прикритие “ се излъчват в понеделник в 21.00 ч. с още по-големи истории за бизнеса по метода, по който се случва отвън административните офиси.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР