Успешно е приключил проектът за увеличаване на обема на терминала

...
Успешно е приключил проектът за увеличаване на обема на терминала
Коментари Харесай

Завършва проектът за увеличаване на капацитета за внос на LNG газ на Ревитуса

Успешно е завършил планът за увеличение на размера на терминала за полутечен газ на остров Ревитуса. Новата платформа за полутечен природен газ ще проработи по проект до края на месец август 2022 година Мярката е подхваната от гръцката страна за увеличение потенциала на настоящия терминал за предпазване и преправка на полутечен газ.
Новата платформа ще усили доста потенциала на терминала, като част от втечнения природен газ, идващ на него, е предопределен за българския пазар. Разширяването на терминала е причина България да си обезпечи и да транспортира по-голямо количество полутечен природен газ, за застраховане на потреблението през идния отоплителен сезон, разясняват от българската компания " Овергаз ".. Преди дни и ръководителят на КЕВР загатна в свое изявление за плана. Идеята е край Ревитуса да дебаркира специфичен танкер, който да служи като в допълнение вместилище за доставките на природен газ.

Чрез гръцкия регазификационен терминал е допустимо да бъдат увеличени доставките на синьо гориво за страната ни през зимния сезон, разясняват осведомени. Газовите компании у нас обаче ще би трябвало да наддават за слотове при резервирането на потенциал там.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР