Успешният български треньор Станимир Стоилов вече не е селекционер на

...
Успешният български треньор Станимир Стоилов вече не е селекционер на
Коментари Харесай

Станимир Стоилов вече не е треньор на Казахстан

Успешният български треньор Станимир Стоилов към този момент не е селекционер на Казахстан, оповестява формалният уебсайт на федерацията на страната. Според информацията двете страни са се разделили по взаимно единодушие след по-малко от година взаимна работа (март, 2018 г.).
От федерацията благодариха на Стоилов за взаимната работа и приноса на него и щаба му в развиването на тамошния футбол. Пожелават му и триумфи и нови победи в бъдещата кариера.
В КАЗАХСТАН ПОСОЧИХА КАКВО БИ СПРЯЛО МЪРИ ДА съдебна експертиза ВЪРНЕ В ЛЕВСКИ
Когато пое тима през март предходната година, експертът подписа двугодишен контракт. Задачата му бе да изведе Казахстан от групата на Лигата на нациите. Тимът обаче бзае второ място в първа група в дивизия D на новия шампионат на УЕФА. Големите триумфи на Стоилов в страната обаче бяха с тамошния гранд Астана, който за първи път под негово управление игра в групите на Шампионска лига.
Според слуховете Мъри може още веднъж да поеме клуба от столицата в азиатската страна, само че има възможност и да се върне в Левски. Подробности четете в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР