Успешните предприемачи и лидери четат, а през лятото имат и

...
Успешните предприемачи и лидери четат, а през лятото имат и
Коментари Харесай

7 книги, които всеки предприемач трябва да прочете това лято

Успешните бизнесмени и водачи четат, а през лятото имат и повече свободно време, в което да го вършат, до момента в който си почиват от ежедневните задания на плажа или в планината. Вижте кои книги наложително би трябвало да добавите към листата си за най-горещите дни от годината!

„ Интелигентният вложител “ ( “The Ingelligent Investor ”)

Тази книга за вложението е написана от Бенджамин Греъм, наставник на добре познатия човеколюбец и вложител Уорън Бъфет. В нея ще откриете използвани препоръки за ръководството на средстава и акциите ви, придобиването на компании и

„ От нула до едно “ ( “Zero to One ”)

Книгата е единственият мотив, подтикнал нейният създател Питър Тийл да се изяви в обществената мрежа Twitter. Това е и едно от най-препоръчваните четива в света на предприемачеството. Основателят на PayPal споделя за своето лично бизнес странствуване от основаването на личния му стартъп до придобиването на непознати такива.

„ Директно от Dell ” ( “Direct From Dell ”)

От първо лице създателят на софтуерната компания Dell, Майкъл Дел, споделя за завършеният в детството си и трудностите към огромния триумф на един бизнес, който започва с едвам 1000 $. (продължава на идната страница).
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР