Успешните практики и иновациите в ритейл индустрията и използването на

...
Успешните практики и иновациите в ритейл индустрията и използването на
Коментари Харесай

Дигиталната трансформация - фокус на Retail 4.0

Успешните практики и нововъведенията в ритейл промишлеността и потреблението на новите цифрови модели и принадлежности ще бъдат показани по време на едно от водещите бизнес събития за търговци и маркетолози на списание ENTERPRISE.

Трансформирането на бизнеса, новостите и трендовете в сегмента, преимуществата и провокациите пред онлайн и офлайн извършването на покупки са единствено част от въпросите, които ще бъдат прегледани по време на конгрес Мy Success in Retail 4.0 „ Дигитална промяна и нововъведения в Ритейл сектора”, който ще се организира на 28 февруари в София.

Сред тематиките, които ще бъдат прегледани по време на форума са трендовете в ритейл сектора през 2018 година - световен и районен тренд, потребителски настройки. А също по този начин и новите трендове в ритейл трансформацията и по какъв начин се трансформира потребителско преживяне и бъдещето на модерната търговия в България.

Огнян Попов, създател на Prospecto Group и broshura.bg, Стоян Тачев, Прокурист и началник „ Проекти и процеси “ Билла България, Андрей Евтимов, Изпълнителен шеф, Доверие Брико АД/ Mr. Bricolage/ поканени са Божидар Крапчев, Amazon Lead CEE at Amazon Web services, Ангелина Кръстева, Marketing Manager Personal Care & Digital Change South Balkan Philips Bulgaria, са измежду лекторите на събитието.

Форумът ще приключи със специфична маркетинг работилница.

Повече информация за форума може да видите тук.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР