Успешна борба за актуализацията на бюджета, аматьорско решение за руските

...
Успешна борба за актуализацията на бюджета, аматьорско решение за руските
Коментари Харесай

Борисов за Петков: Пожелаваше ми да седя на диванчето, а седна той

Успешна битка за актуализацията на бюджета, аматьорско решение за съветските дипломати, рекет и пазаруване на депутати – по този начин Бойко Борисов очерта политическата конюнктура през последната седмица. Бившият министър председател е на среща със симпатизантите на ГЕРБ в Пазарджик, където е и цялата парламентарна група.

Преди събранието той посети и огромен състезателен център в града, построен по време на неговото ръководство.

Борисов не пропусна да насочи рецензии към ръководещите, като още веднъж назова дейностите на Кирил Петков във връзка с съветските дипломати аматьорски, само че е безапелационен, че не би трябвало да се прави крачка обратно, а нотата и ултиматумът на Митрофанова са обидни.

„ ГЕРБ били в изолираност, виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолираност. Него го смъкнаха, него не го желаят. Този, който ми пожелаваше да седнал съм на диванчето, в този момент седна той. Има карма в живота”, сподели още Борисов.

„ Успяхме да ги спасим във взимането на извънредно неверни решения. С Румен Радев нито работим дружно, нито имаме ангажименти. Президентът не може да не види, че „ те” не стават. Не може да не вижда инфлацията, цените. Всичко разтуриха и нищо не построиха” ", разясни той.

„ Благодарение на Ананиев и другите сътрудници одобриха един напълно нов бюджет, в който успяхме, доколкото може да защитим ползите на служителите на реда, пожарникарите, лекарите, медицинските класи, общините и други Спечелих маса басове с другари, че няма за година да построят даже къщурка за птички. Няма нито автомагистрали, нито тунел, нито мост. Нищо”, добави водачът на ГЕРБ.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР