Успешна 2017 година оставят зад гърба си водещите северозападни клубове

...
Успешна 2017 година оставят зад гърба си водещите северозападни клубове
Коментари Харесай

Клубовете по канадска борба Селановци 2006 и АЕЦ Козлодуй изпращат успешна 2017 г.

Успешна 2017 година оставят зад тила си водещите северозападни клубове по канадска битка "Селановци 2006 " и АЕЦ "Козлодуй ", треньорът Любен Иванов.
"2017 я регистрирам като една доста сполучлива година за моите клубове. Участвахме на републиканското състезание в Ямбол, където постигнахме положителни резултати на отборно и самостоятелно равнище. Имаме първенци като Митко Петров и Венислав Мамулски, които след това участваха на Европейското и Световното състезание. Тази година имаме много оценки, над 30 са. "
Венислав Мамулски е републикански първенец през 2017. На европейското състезание приключва пети. Митко Петров е пети на Европейското и седми на международното.
Освен триумфите на двата клуба по канадска битка, Северозападът реализира и различен огромен успех: става хазаин на интернационален шампионат по канадска битка в Селановци на 14 октомври.
"Много сполучлив миг беше организацията и провеждането на интернационалния шампионат в Селановци на 14 октомври. Имаше присъединяване от Украйна ", сподели треньорът Любен Иванов.
Въпреки позитивните моменти, годината е била придружена и с компликации:
"Много е мъчно. Благодаря за сполучливата година на хората, които ми помагат- кметът на община Оряхово Росен Добрев, кметицата на Селановци Росица Койнова. За козлодуйския тим получаваме помощ от централата, признателен съм на спортния началник Христо Трифонов. Благодарен съм на управата на централата, тъй като с помощта на техните средства имаме опция да участваме във всички шампионати на българската и на интернационалната федерация ", заключи компликациите, които съпътстват и триумфите Любен Иванов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР