Успехите ви тази година се крият в общуването и пътуванията,

...
Успехите ви тази година се крият в общуването и пътуванията,
Коментари Харесай

Хороскоп за зодия Везни в годината на Огнената маймуна

Успехите ви тази година се крият в общуването и пътуванията, най-много зад граница. Имате отлични благоприятни условия за израстване, в случай че разчитате на контактите си.

Не бягайте от работа, която ви се коства прекомерно комплицирана, тъй като точно с по-големите отговорности ще получите и мечтаното покачване. Ще се радвате и на солидни доходи през годината, в случай че не бъдете мързеливи.

Големи компликации се обрисуват през март и август, когато страстите ще замъгляват преценката ви. С повече такт и приемливост към непознатите отзиви и решения ще преодолеете компликациите.

Старайте се да спазвате периодите през 2016-та и се ограничавайте с парите в спешни месеци. Макар че обичате да купувате нови и красиви предмети, през тази година би трябвало да сте по-пестеливи, с цел да не потънете в задължения.

Внимавайте също с илюзиите и фантазиите, изключително по любовните въпроси, тъй като е евентуално да се заблуждавате.

Като цяло годината ще укрепи самочувствието и оптимизма ви. Прилагайте концепциите си и забравете за предразсъдъците си. Тази година имате късмет да доведете до дъно плановете си и да се разделите с нездравословните привички.

През първата половина от годината ще се появяват благоприятни условия за професионални триумфи, само че са от вас ще зависи да ги реализирате. Не обръщайте внимание на непознатото мнение, тъй като е евентуално да има хора от обкръжението ви, които просто ви завиждат.

 Червена огнена маймуна

Втората част от годината ще ви изкушава със покупко-продажби, които не са почтени и са за сметка на нечие нехайство. По-добре не се включвайте в сходни измами, тъй като ще загубите доста.

В годината на Огнената маймуна ще залагате най-вече на ефикасната работа, а не на изобретателната. Успешни ще са дейностите, свързани с медицина, здраве, хранене и фитнес.

Тази година ще е тестване за връзките на обвързаните. Всички секрети ще изплуват на повърхността и ще се наложи да решавате намерено проблемите. Още от началото на годината ще се вижда, че връзките ви не са както преди и се постанова смяна.

Промяната обаче би трябвало да стартира от вас, като се изправите против страховете си. Паниката ви от истините, които криете за себе си, може да е огромна, само че откакто споделите, ще почувствате същинско облекчение.

За самотните ще се появят шансове за обвързване, стига да не работят прекомерно преждевременно. Не подценявайте възприятията на другия, с цел да угодите на себе си и не идеализирайте хората, които едвам познавате.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР