Успехите на певицата Рени в Сърбия не са тайна за

...
Успехите на певицата Рени в Сърбия не са тайна за
Коментари Харесай

Война в Пайнер! Рени нанесе жесток удар на Преслава

Успехите на певицата Рени в Сърбия не са загадка за никого. И до момента в който някои си мислят, че обичта на съседите ни към родната певица е охладняла, тя за следващ път потвърди каква огромна звезда е там и какъв брой доста я боготворят. Преди броени дни изпълнителката на „ Искам бебе “ посети западната ни съседка и се включи в фотосите за новогодишната стратегия на музикалната телевизия DMSAT, която е благосъстоятелност на Драгана Миркович. Сред останалите звезди в шоупрограмата са още Шабан Шаулич, Миле Китич, Йована и още доста сръбски величия.

Пред кореспондент на „ ШОУ “ Рени призна, че всяка година получава предложения за новогодишните стратегии и на DMSAT, и на малкия екран на Лепа Брена – Grand Produstion. Миналата година фотосите съвпаднали с поредност от към този момент поети участия на Рени в страната и не съумяла да откликне на поканата.

Първоначално певицата се била схванала с DJ Krmak да пеят дуетната си ария „ Папагал “. Той пътувал от Виена, времето било неприятно и закъсал по пътя. За огромно страдание не съумял да стигне до Сърбия за фотосите, само че Рени намерила различен вид – да се включи в концертната стратегия с две емблематични песни от нейното творчество – „ Като птица “ и „ Влюбих се рисково “ на сръбски, написа блиц.



В Сърбия Рени отпътувала с другарка, която да й прави компания по време на пътуването. След като неин непосредствен другар схванал накъде се е запътила, незабавно я засипал със известия и даже й се разсърдил, че не го е викнала с нея. Оказва се, че въпросният човек е вманиачен почитател на Драгана Миркович. Рени обаче намерила метод да го зарадва, като предиздвикала сръбската звезда да запише особено приветствено клипче за нейния обожател от България.

„ Всички реализатори се забавлявахме. Видяхме се с Миле Китич, Йована, Шабан Шаулич и още куп звезди. Накрая имаше и торта. Погрижиха се и за хотел за мен и моята другарка, която ме придружи до Сърбия “, споделя тя пред националното издание.

Сръбските медии се избили кой пръв да вземе изявление от постоянно усмихнатата ни звезда. „ Зададоха ми един доста чудноват въпрос, на който не знаех по какъв начин да отговоря. Питаха ме какво мисля за абсурда с Era Ojdanic, с който записах песента „ Мерцедес “ преди години.Те ми обясниха, че си снимал клипче по какъв начин мастурбира Аз им отговорих, че абсурдът продава и че е похвално, че на тази възраст може да го прави. Те ме гледаха втрещено! След това ми обясниха, че в действителност това клипче го е пратил на 15-годишна ученичка. Но пък с цел да й прати такова нещо, значи двамата би трябвало да са имали някакъв контакт преди този момент. Как по този начин пък навръх това момиче е пратил?! Защо на мен не ми прати?! Сигурно има някакво встъпление. Но не мога да взимам страна, откакто не знам защо става на въпрос. Това е абсурдът, който върви в Сърбия “, откровена е тя.



Рени признава, че постоянно е получавала единствено и само почитание от сътрудниците си в Сърбия за разлика от тези в България. „ Прави ми усещане, че при по-успелите звезди липсват комплексите и непотребното самочувствие. Държат се по напълно естествен метод. Само тук в България я има комплексарщината – гледат изкривено, не се поздравяват, вършат си мръсно…Това е суперизлишно. В тази връзка желая да кажа, че попаднах на клип от присъединяване на Преслава в сръбска телевизия, където не се изрече добре за мен. Лично аз съм й звъняла, когато преди години заслужаваше да я създадат Певица на година, само че я ощетиха и дадоха премията на друга. Беше толкоз нещастна, усещаше се зле. Явно е не запомнила, че й се обадих и я поддържах. Не го считам за унизително, че съм се обадила на моя колежка да й окажа поддръжка. Тогава се състезаваха Ивана и тя. Но Преслава направила една единствена ария с Кеба и той я завел в Grand Production, където аз имам четири албума, а не една ария. Там тя споделя, че е първата българска звезда на тази сцена. Водещият незабавно я отвърна и споделя, че преди този момент Рени е била там. И тя: „ А, да, преди доста години “. Отдавна или наскоро не значи, че ти си първата и единствената. Преди 2 години се снимах в новогодишната им стратегия. Това ли назовава тя от дълго време?! Представи си защо двуличие става на въпрос. Явно се пробва по някакъв метод да се изтъкне, да покаже какъв брой е велика. Точно това я принизява от ден на ден и повече. Това държание не е почтено за една същинска звезда. Ако в действителност е такава, тя би трябвало да признае триумфите на своите сътрудници, а не да ги омаловажава. Трябва да си изтъкан от доста комплекси, с цел да не признаваш нещо такова. Как аз й се обадих и й споделих, че е номер едно в оня миг, а тя не може да се пречупи. Спомням си, че до момента в който бях в Израел, излезе първият дует на Глория с щерка й Симона Загорова, който доста ме разчувства. Как да не й се обадя на Глория и да й кажа какъв брой доста ме е докоснала тази ария?! Това са естествените връзки и същинските звезди по този начин вършат “, добавя още изпълнителката, която преди време бе първата фолкзвезда със независим концерт в зала 1 на НДК.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР