Успехите, които Манчестър сити постигна под ръководството на Пеп Гуардиола,

...
Успехите, които Манчестър сити постигна под ръководството на Пеп Гуардиола,
Коментари Харесай

Как жилетката на Гуардиола осигури 6000 паунда за ученици в Манчестър

Успехите, които " Манчестър сити " реализира под управлението на Пеп Гуардиола, направиха каталунския експерт един от най-популярните хора в Англия. Стилът, който мениджърът наложи няма еднакъв, а дружно с това Гуардиола притегли погледите и с метода си на обличане. Точно поради това жилетката, която мениджърът на " жителите " не изостави през целия сезон по пътя към исторически домакински требъл, влезе в историята.

Сивата връхна дреха, с която каталунецът стоеше край тъчлинията в огромна част от дуелите на отбора си, беше продадена на търг, проведен от фондацията на " Сити ", оповестява клубът. Сумата, която влиза за благотворителна самодейност, е 6000 паунда.

Късметлията, който се снабди с жилетката на Гуардиола е Джеймс Ходж, който живее в Съединени американски щати.

Сумата отива за подкрепяне на учениците в Манчестър и обезпечаването на храна за тях по време на летните ваканции. Фондацията на " жителите " се грижи за разнообразни начинания в града и доста постоянно предизвиква образованието измежду най-малките.

" Много се веселя, че фондацията на " Сити " за поредна година съумя да събере доста средства, и бих желал да благодаря персонално на всеки човек, който го прави. Не приказвам единствено за тази жилетка, която в действителност, наподобява, е доста скъпа за наши почитатели, а за всички, които подариха, тъй като имат положителни сърца ", сподели Гуардиола.

През сезона той изведе " Сити " до втора поредна купа във Висшата лига. Освен това " жителите " победиха с Купата на Лигата и ФА къп, като станаха първият тим, спечелил и трите домашни трофея в границите на един сезон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР