Успехът си отива след всяко представление, той е здравето и

...
Успехът си отива след всяко представление, той е здравето и
Коментари Харесай

Татяна Лолова към силните жени: Запазете си психиката

Успехът си отива след всяко зрелище, той е здравето и фамилията у дома, вярата за по-добро, блаженството след добре свършена работа, споделят 7-те дами на сцената на She’s The One

„ Запазете си душeвността, тъй като тя е значима. Ако останете единствено физика без душeвност, на финала ще сте просто нищо. Светът е хубаво място и ние няма по какъв начин да не опитаме този живот. “ Голямата актриса Татяна Лолова насочи тези думи към гостите на She’s The One – събитието на Dir.bg, което събра на една сцена историите на триумфа на 7 дами от разнообразни сфери.

Тук сме 7 The One, обърна се Лолова към дамите, поканени във формата - ТВ-водещата Десислава Стоянова, Биляна Савова - създател фондация „ Мога Сам “, писателката Здравка Евтимова, първата българка, изкачила Еверест адв. Петя Колчева, топспециалистът по акушерство и вътреутробни интервенции доктор Кристина Чачева и изпълнителният шеф на „ Български фонд за дамите “ Надежда Дерменджиева.

„ От раждането се допирам на комедията и съм длъжна да се усмихвам поради хората. Преживяваме мъчителен интервал, само че човечеството е преживявало доста по-страшни пандемии – чума, война, апетит “, сподели Татяна Лолова и още един път акцентира ролята на непокътнатата си марка – усмивката. „ Аз триумфът не го измервам – той си отива всяка вечер, с всяко зрелище, триумфът не се складира някъде. Важен е контактът с публиката “, добави огромната актриса.

„ Бих желала да бъда успяваща, а не съумяла жена. Не би трябвало да гледаме на триумфа като на последна гара “, изясни и едно от най-харесваните ТВ-лица – водещата на предаването „ Преди обед “ Десислава Стоянова.

Писателката Здравка Евтимова, която влезе в американските учебници по литература с описа си „ Кръв от къртица “ чака с любознание екранизацията му, откакто преди дни беше оповестено, че по него ще бъде сниман филм.

„ Този роман е написан преди 30 години в сложен за мен миг и ми оказа помощ да се измъкна от нещо недобро. Успехът обаче е да имаш устойчиво здраве у дома. Когато това го има, нищо друго не е спънка. Онова, което си направил би трябвало да приказва повече от думите “, сподели още писателката, която със своите думи в разкази провокира хиляди българи още веднъж да четат родни създатели.

„ Върнах се да работя в България, тъй като тук съм щастлива. Ние тук живеем хубаво, колкото и да не им се има вяра на хората. Откривам триумфа вкъщи, в фамилията си “, описа и доктор Кристина Чачева. „ Не си мислете, че лекарите смъкваме престилката след работа и преставаме да мислим за пациентите си. Това взима сила, само че би трябвало да имаш и метод да балансираш “.

„ Надежда вижда вяра в борбата против насилието над дами и неслучайно се споделя по този начин. Това е публичен проблем, в който би трябвало да участваме всички “, прикани и изпълнителният шеф на Българския фонд за дамите Надежда Дерменджиева, за която отбраната на правата е идея 24/7.

Пътят към Еверест и триумфа в действителност се подчинява на едни и същи закони, счита адв. Петя Колчева, първата българка покорила най-високия връх на планетата. „ Ако спазваш протокола и правиш това, което се изисква – нищо не е рисково. Отнася се както за борбата с COVID-19, по този начин и за алпинизма. Не упоритостта, а любовта би трябвало да води към триумфа “.

„ Личната убеденост, че можеш да се оправиш с всяка обстановка, колкото и тежка да е и постоянно да имаш проект за деяние в нея – това оказва помощ доста против страха “, изясни и Биляна Савова. Основателят на фондация „ Мога Сам “, която години наред дава поддръжка на пациенти с множествена склероза, не стопира да си повтаря и антично индийско предписание.

„ Всичко приключва добре, а в случай че не е добре – това не му е краят “.

От през днешния ден изключителните истории на 7-те дами ще бъдат оповестени в осведомителния портал Dir.bg, който за втора поредна година дава естрада на персони, които има какво да опишат за триумфа в разнообразни професионални сфери.

Събитието събра посетители, другари и сътрудници на Dir.bg на грациозен коктейл навън пред Иновационен конгрес „ Джон Атанасов “ в София Тех Парк. Официални спонсори на She’s The One 2020 са A1, Philip Morris Bulgaria, Вина PIXELS, „ Крадецът на Ябълки “, RiceUp! и White Water.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР