Успехът с 2:0 на "Олд Трафорд" доближи още повече Манчестър

...
Успехът с 2:0 на "Олд Трафорд" доближи още повече Манчестър
Коментари Харесай

Гуардиола: Още не сме шампиони!

Успехът с 2:0 на "Олд Трафорд " приближи още повече Манчестър Сити до купата в Англия, а мениджърът на отбора Джосеп Гуардиола не се поддаде на еуфорията от триумфа против градския сиперник и изясни, че отборът му го чакат още тежки тествания.

"Поставени сме под голямо напрежение. Ясно беше, че скоростта на Маркъс Рашфорд и Джеси Лингард може да ни сътвори проблеми. Казах на момчетата, че би трябвало да играем за победа, без значение дали ще допуснем гол или не ", съобщи Гуардиола.

"Предстои ни посещение на Бърнли, което няма да е елементарно. Важното е да останем спокойни. Остават три мача. Още не сме първенци, което е необикновено поради обстоятелството какъв брой точки имаме. Предупредих играчите на следващия ден да не гледат телевизия и да не четат, а просто да се наспят и да си починат преди мача с Бърнли ", продължи каталунският експерт.

"Знаехме, че без Лукаку Юнайтед ще заложи на повече скорост. Няколко пъти допуснахме неточности в средата на терена и дадохме опция на противника да нападна рисково. През второто полувреме всичко се промени с влизането на Илкай Гюндоган. Лирой Сане пък направи играта ни по-динамична ", установи Пеп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР