Успехът на отделния човек зависи най-вече от личните усилия -

...
Успехът на отделния човек зависи най-вече от личните усилия -
Коментари Харесай

В Референдум“: Според 69,3% от българите успехът зависи от личните усилия

Успехът на обособения човек зависи най-много от персоналните старания - това мнение споделят 69,3% от българите в анкета на „ Алфа рисърч “, извършена особено за предаването на БНТ1 „ Референдум “. Според 29,5% от интервюираните триумфът зависи в по-голяма степен от мястото, където живее.

 © Българска национална телевизия
За болшинството от интервюираните - 69,2%, в персонален проект изминаващата 2018 година е била по-скоро сполучлива. 25,7% от интервюираните споделят, че не дефинират годината за сполучлива.

С противопоставен знак е отговорът на въпроса сполучлива ли е била годината за България - болшинството я дефинира като несполучлива - 57,7%. 34,4% от интервюираните са на мнение, че годината е била сполучлива за страната ни, а 8,3% са без мнение.
 © Българска национална телевизия
Каква беше 2018 за България? Възможен ли е триумфът тук и в този момент, какво коства през днешния ден и по какъв начин се върви по пътя му? Как да достигнем чувството за справяне като общество?

В студиото на „ Референдум “ гостуваха режисьорът на носителя на голям брой интернационалните награди филм „ Ага “ Милко Лазаров, световнопризнатия кардиолог проф. Иво Петров, иноватора и човеколюбец доктор Милен Врабевски, ПР специалиста Любомир Аламанов и Леона Асланова – основател на първата организация за нововъведения у нас.
„ Референдум “: Каква беше 2018 за България?bnt1.bnt.bg/bg/a/210696-kakva-beshe-2018-za-blgariya
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР