„Успехът на нашия европейски модел се базира на икономическа мощ

...
„Успехът на нашия европейски модел се базира на икономическа мощ
Коментари Харесай

Томас Арнолднер: Европа трябва стане по-конкурентоспособна

„ Успехът на нашия европейски модел се базира на икономическа мощност и конкурентоспособност, и е доста значимо да запазим тази конкурентоспособност, в случай че желаеме да съхраним досегашния стандарт на живот, с който сме свикнали”, показа Томас Арнолднер, основен изпълнителен шеф на A1 Group, по време на фестивала за нововъведения и технологии webit 2019.

Той показа, че има три условия, с цел да може Старият континент да стане конкурентен на останалите пазари: по-малко регулации, по-бързо взимане на решения и възстановяване на образованието.

Томас Арнолднер взе участие в първия спорен панел на webit 2019, който беше на тематика „ Визия за Европа 2030 и по какъв начин да предпазим бизнеса и потребителите”, в който взеха присъединяване представители на още две огромни имена от европейския бизнес – Siemens и Airbus. Томас Арнолднер е основен изпълнителен шеф на А1 Group - водещ снабдител на информационни решения, услуги за електронни разплащания и развлечение, както и на интегрирани бизнес решения. А1 Group развива своята активност в седем страни от Централна и Източна Европа, измежду които е и България. Към края на 2018 година A1 Group има над 25 милиона клиента и над 18 700 служителя, с доходи от 4,47 милиарда евро и EBITDA от 1,38 милиарда евро.

 Томас Арнолднер: Европа би трябвало стане по-конкурентоспособна
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР