Успехът на една компания разчита до голяма степен на хората,

...
Успехът на една компания разчита до голяма степен на хората,
Коментари Харесай

Защо изключването на телефона ще ви превърне в по-добър лидер

Успехът на една компания разчита значително на хората, които работят за нея ден след ден. Един тип, това е отражение на управлението. Ето за какво всички водачи и мениджъри имат извънредно значима роля, с изключение на наставничеството – да бъдат добър образец за чиновниците си, написа Inc.com.

Затова идващият път, когато приемете телефонно позвъняване или си разгледате фейсбука по време на значима среща, помислете си, че вашият екип би проектирал тъкмо това държание. Ето кои препоръки е редно да вкарате „ в играта”, с цел да получите най-хубавото от вашия работен ден, а и от този на вашия личен състав.

Изключете телефона си

Знаем, че би трябвало да сте свързани с околния свят 24 часа на ден. А с безкрайните телефонни позвънявания, известията от обществените мрежи и непрекъснато прииждащите мейли, това наподобява напряко невероятно и безконтролно. Въпреки това, невъзможността да се откъснете от екрана даже за няколко часа въздейства много зле на продуктивността, а също така основава токсична работна атмосфера. Време е да започнете да създавате граници, даже да е единствено един път седмично за няколко часа. Само си помислете по какъв начин ще се промени връзката в офиса, в случай че вместо да изпратите мейл, отидете персонално до въпросния човек, с цел да кажете какво има.

Придържайте се към графика

Фактът, че сте на управителна служба, не ви дава правото да отивате на работа в 10 часа или да употребявате 3-часова обедна отмора. Правете детайлни описи със дилемите за деня и ги отмятайте, когато към този момент са свършени – това носи задоволство. Планирайте работния поток по метод, който да не нарушава концентрацията ви, да вземем за пример инспекция на входяща поща – в 9, 11 и 15 часа. Почивките ви също е редно да бъдат „ рамкирани” – по не повече от 10 мин, изключвайки обедната, несъмнено.

Поддържайте работното си място

Заети сте, работите дълги часове над компютъра, нямате време даже за едно кафе – чували сме всички тези оправдания. Но хаосът на работното място се отразява зле на всички останали в екипа ви. Ако бюрото ви наподобява като че ли през него е минало торнадо, това накърнява репутацията ви пред чиновниците, подлага под въпрос организационните ви умения и не на последно място – замъглява съзнанието ви. Няма да ви коства доста, в случай че отделите 15 минути, с цел да хвърлите боклука, измиете старите чаши и подредите документите си в съответните класьори.

Редактор: Елица Христова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР