Успехът на БСП е в единството, консолидацията. Ролята на силния

...
Успехът на БСП е в единството, консолидацията. Ролята на силния
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Битката е обща - всички трябва да подкрепим Елена Йончева

Успехът на Българска социалистическа партия е в единството, консолидацията. Ролята на мощния водач е да сплотява, не да разделя. БСП-Гоце Делчев ми е образец за това. Искам методът, по който се работи тук в Българска социалистическа партия, методът, по който се работи с другите партии и организации, да го пренесем на национално равнище.
Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия и претендент за водач на партията Кирил Добрев по време на общинската конференция в Гоце Делчев.

Той бе безапелационен - всички би трябвало да застанат зад Елена Йончева. Повод за думите му е фактът, че преди няколко дни евродепутатът разгласи, че американска експертиза е потвърдила, че записът с гласа на премиера Борисов, в който той приказва за Цвета Караянчева, е достоверен.

Относно напрежението в левицата зам.-председателят съобщи, че не приема на всеки с друго мнение да се лепят етикети.

“Готов съм да си кажем истината, не може всеки, който има друго мнение в Българска социалистическа партия, да бъде именуван гербаджия или човек на Делян Пеевски. Тук като управляваме дружно с Движение за права и свободи, хора на Делян Пеевски ли сте? “, попита Добрев. Той добави, че най-голямата услуга за ГЕРБ прави този, който жигосва особеното мнение и разделя партията.

“Четири дни очаквам, с цел да не иззема ролята на някой, позиция за Елена Йончева, която извади експертиза и то американска, че гласът от скандалните записи е на Бойко Борисов. Четири дни Българска социалистическа партия няма коментар по този въпрос. Защо? Явно тъй като някои ги е боязън. Е, като намерим храброст, тогава ще може и ние да сме начело на митингите “, сподели още Добрев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР