Успехът на „дискретно“ излязлата игра Apex Legends се повишава стремглаво

...
Успехът на „дискретно“ излязлата игра Apex Legends се повишава стремглаво
Коментари Харесай

Играта Apex Legends достигна нови рекорди за регистрирани играчи

Успехът на „дискретно“ излязлата игра Apex Legends се покачва стремително от излизането ѝ в понеделник, 4-ти февруари. За първите си осем часа в нея се записаха 1 милион геймъри, които превишиха 2,5 милиона до края на деня. Това число доближи 10 милиона в границите на първите три дни, като броят на конкурентните играчи доближи един милион. Една седмица по-късно числата към момента бързо се повишават.

Според Винс Зампела от студио Respawn, Apex Legends към този момент е достигнала 25 милиона регистрирани играчи. Броят на конкурентните геймъри пък се е удвоил, до два милиона. Зампела показа в статус в блога Electronic Arts:

„Каква седмица! Откакто пуснахме Apex Legends предходната седмица… ние наблюдавахме основаването нацяло едно общество, процъфтяващо, вълнуващо и цялостно със страхотни отзиви и хрумвания. Целта ни е да изградим играта за вас, нашите почитатели, по тази причина продължавайте да споделяте какво мислите, тъй като ние в действителност ви слушаме„.

Освен това Зампела разкри очертаващите се събития в идната седмица. Предизвикателството Apex Legends ще се организира в Twitch платформата. Между 12 и 19-ти февруари 48 от най-популярните стриймъри ще се изправят един против различен. Освен това във връзка Св. Валентин ще можете да се сдобиете с извънредни предмети в четвъртък. През март ще бъде наличен „бойния“ пропуск за играта, даващ началото на сезон първи.

Прогресът на Apex Legends е стремителен, само че към момента пред заглавието има доста работа. За съпоставяне Fortnite, която е на пазара от доста по-отдавна, се слави с цели 200 милиона регистрирани играчи и пик на конкурентни играчи от 8,3 милиона. Но въпреки всичко постигнатото за толкоз малко време от Apex Legends, също е ненадминато единствено по себе си.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР