Успехът може да изглежда като една голяма загадка. Някои хора

...
Успехът може да изглежда като една голяма загадка. Някои хора
Коментари Харесай

18 навика на успешните хора

Успехът може да наподобява като една огромна мистерия. Някои хора като че ли са родени за триумф, до момента в който други не са. Но това може би не е по този начин. Докато шансът в някои случаи може да играе немалка роля, има такива видове държание, които е по-вероятно да доведат до триумфа. Редакторите на Insired показват 18 навика на сполучливите хора. 

Ще забележите, че нито един от тези привички не изисква големи житейски промени. Вместо това, те засягат ежедневни действия и настройки, които евентуално биха довели до големи изгоди. Прочетете, с цел да разберете, кое отличава сполучливите хора:

1. Те ​​говорят на себе си

Изследвания демонстрират, че говорейки на себе си, както бихте говорили с някой различен, може да ви помогне да се справите със стресови обстановки. По-конкретно се обръщайте към себе си във второ лице и се обръщайте към себе си по име. Например: " Можеш да го направиш, Джон. "

2. Те си водят дневник

Няколко исторически персони са си водили дневник, в това число римския император Марк Аврелий и френския император Наполеон Бонапарт. Не е нужно да се стремите към международно владичество, с цел да се възползвате от воденето на дневник. Едно скорошно проучване установи, че вестник за мисли и страсти оказва помощ на студентите да се оправят със стресови събития.

3. Те медитират

Медитацията има редица душевен и физически ползи за здравето, от възстановяване на паметта до стимулиране на имунната система. Стартирайте своя персонална процедура.

4. Те ръководят страстите си

Успешните хора " са прочувствени хора като другите ", пише Химани Капур, " но те ръководят страстите си мъдро. " Психотерапевтът Ейми Морин споделя пред Business Insider, че душевен здравите хора са изцяло наясно с това, по какъв начин техните страсти въздействат на техните мисли и поведение и следят съмненията в страстите си през целия ден.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР