Успехът и щастието зависят много от личния имидж. Ако личният

...
Успехът и щастието зависят много от личния имидж. Ако личният
Коментари Харесай

Ролята на личния имидж или как да се преобразим в човека, който винаги сме мечтали да бъдем

Успехът и щастието зависят доста от персоналния имидж. Ако персоналният имидж е вярно определен, това може изцяло да промени живота и ориста на индивида, безапелационни са психолозите. Когато външният тип и излъчването ни подхождат на специалността, общественото състояние и вътрешния ни мир, ние се усещаме удобно и по този начин привличаме вниманието и уважението на близките.

Всеки знае поговорката „ По облеклата посрещат, по мозъка изпращат. “. И в действителност, когато за първи път се срещнем с някого, ние оценяваме преди всичко външният му тип. Не става дума единствено за облеклата, прическата и грима, само че и за жестовете, метода на говорене, изражението на лицето и държанието като цяло. Оценката, която си сформираме за избран човек при първата среща е сложна.

Как да си изградим добър имидж?

Първо, направете преценка на личния си характер, ползи, усети и стремежи. Тайната е не просто да се стремите към хубав външен тип, а да се постараете той да отразява личността ви и задачите, които сте си сложили в живота. Ако чувствате, че не може да се справите сами с тази задача, обърнете се за помощ към стилист.

След като новият имидж към този момент е основан, неговото деяние стартира да се усеща незабавно. Самият факт, че се „ чувствате добре в кожата “ си, е огромен прогрес, тъй като незабавно придобивате убеденост, която ви трансформира в харизматична персона – привлекателна и мечтана от всички.

Желаният имидж – малко по малко:

Погрижете се за тялото си

Вашите първи „ облекла “, това е вашето тяло – припомнят експертите и допълват, че в случай че не се грижите за него, няма да се чувствате добре, без значение с какво сте облечени. Наблюдавайте непрекъснато фигурата си, положението на кожата, косата и ноктите. Вземете ограничения да ги поддържате в добър тип, тъй като немарливото отношение към тях буди у близките само омерзение.

Естествен и съразмерен стайлинг

Не се увличайте по прекомерно ярки облекла и грим. Момичетата постоянно се пробват да „ засилят “ хубостта си по този метод, само че в реалност, реализират тъкмо противоположния резултат. Силният грим е неестетичен и наподобява неестествено върху кожата.

Облекло съгласно мотива

Облеклото би трябвало да се сортира съгласно другите мотиви и събития. Що се отнася до ежедневното облекло, в случай че не знаете какъв жанр ви подхожда, потърсете акценти, които да си кореспондират със средата, в която прекарвате най-вече време – спортната площадка, офиса, галерията, ателието и по този начин нататък.

Купувайте единствено това, което ви подхожда

Никога не си купувайте облекла и грим, които не се съчетават добре с цвета на кожата, фигурата ви или не могат да се комбинират стилово с облеклата, което към този момент имате. Дори и избрана дреха, аксесоар или червило да ви харесва единствено по себе си, първо обмислете дали би могло да се съчетае добре с останалата част от дрешника ви. Ако обмисляте добре покупките си, ще може да си позволите по-луксозни и скъпи дрехи и гримове, тъй като няма да разпилявате средства по несъответствуващи неща, които по този начин или другояче няма да употребявате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР