Успехът е различен за всеки. Но това, което обединява успешните

...
Успехът е различен за всеки. Но това, което обединява успешните
Коментари Харесай

Тайната на успешните хора е смелостта, която притежават, въпреки страховете си

Успехът е друг за всеки. Но това, което сплотява сполучливите хора е методът им на мислене и разбиране. Те схващат чудесно сложността на живота. За да се осъществен фантазиите, знаят, че би трябвало да спрем да мечтаем за тях и да спрем да ги одобряваме като фантазии. Те трансформират своята фантазия в цел. И стартират да я преследват. Наясно са, че няма да е елементарно. Но когато най-вече желаят да се откажат, тогава събират сили и храброст и не престават. Напред към върха. И доближават този връх. Покоряват го.

Благодарение на тяхната воля и позитивната им настройка. Те умеят да трансфорат всеки свои минус в преимущество. И демонстрират, че даже и невъзможното е допустимо за тези, които не се отхвърлят. Борят се всеки ден. Всеки час. Всяка минута. Борят се с живота. С компликациите. С трудностите, които срещат по пътя към триумфа. Но най-много се борят със самите себе си. И страховете, които имат. Но все пак, те не разрешават на страхът да убие фантазиите и задачите им. Напротив. Побеждават. Въпреки тези, които настояват, че не са задоволително положителни. Въпреки всичко и всички. Те просто съумяват. Защото такава е тяхната настройка.

Представяме ти някои от нещата, които вършат сполучливите хора.

Не стопират да опитват                                                                  

Не се опасяват от неуспеха. Падат и незабавно се изправят. И не престават да пробват. Правят опити дотогава, до момента в който не реализиран това, което желаят. Неуспехите и грешките са част от живота. Но това, което разграничава сполучливите хора от останалите е, че те не разрешават на несполучливите опити да ги спрат.

Ако искаш да бъдеш сполучлив, продължавай да опитваш, все пак. Смелостта е ключът към триумфа. Който безспорно ще пристигна, рано или късно. Зависи какъв брой мощно го искаш и какво правиш, с цел да го постигнеш.

Не се съпоставят с останалите

Успешният човек е този, който се стреми през днешния ден да бъде по-добър от себе си, през вчерашния ден. Той не се съпоставя с останалите. Намира го за безсмислено и неефикасно. Ти си си ти. Твоите качества са самостоятелни. Точно те те вършат неповторим. За сполучливите хора е незаслужено сравнението сред хората. Животът на всеки един от нас е друг. Както и всеки човек е прекомерно друг. И в никакъв случай не може да схванеш какво в действителност усеща и мисли останалия. И по какъв метод гледа на живота.

Може би някои желаят просто да му се любуват, без да преследват нито цели, нито фантазии. И ние не може да ги съдим. Начинът, по който живееш е персонален избор.

Вярват в себе си

Успешните хора имат вяра в себе си и качествата, които имат. Те употребяват вътрешната си мощ, с цел да реализират задачите си. Захвърлили са неувереността и подозренията. Имат капацитет и желаят да го покажат на целия свят. Те не се опасяват да извадят силата, която имат и да я употребяват. Само по този начин ще съумеят. И те знаят това.

Имат кураж

Не е правилно, че съумелите хора не изпитват боязън. Но сполучливите хора, макар страха просто се борят. Предприемат дейности, усещайки него. Те са смели. Но нямат различен избор. Защото пътят към триумфа и щастието е цялостен с компликации и трудности. Но толкоз доста желаят да реализират задачите си, че са подготвени да се изправят против най-големите си страхове, с цел да съумеят.

Организирани са 

Никога няма да видите сполучлив човек да се лута напразно в живота. Те постоянно имат собствен проект за пътя към триумфа. Организирани са. И обичат да плануват даже най-малките неща. Не пропиляват време си с хора, които не харесват и от които не могат да научат нищо. Те отделят време единствено за тези, които са потребни за тях и ги карат да се усещат добре. Още една дребна загадка на сполучливите хора.

Фокусират се върху значимите за тях неща

Те отделят цялото си време и сила върху нещата, които са значими за тях. Тоест, в случай че имат цел – единствено и само тя е значима. Не разрешават на странични неща да въздействат върху дейностите им. Имат свои цели и не вършат взаимни отстъпки. Те са толкоз доста фокусирани върху задачите си, че нищо друго за тях няма значение.

Създават баланс

Кой е споделил, че тези хора, преследвайки задачите си, не помнят за своето семейство и другари. Напротив! Истински сполучливите хора осъзнават значимостта от салдото сред кариерата и фамилията. И съумяват да го открият, макар че не е по никакъв начин елементарно. Те осъзнават, че няма смисъл от огромна и красива къща, в случай че живеят сами в нея. Животът, на първо място, би трябвало да бъде благополучен. А триумфите да се споделят с обичаните хора. За да има кой да ти се радва, когато постигаш своите цели. Успешните хора схващат това. И съумяват да открият салдото.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР