Успех за всеки“ цели да преодолее липсата на инструменти за

...
Успех за всеки“ цели да преодолее липсата на инструменти за
Коментари Харесай

Интерактивна платформа за обучение по предприемачество стартира през януари 2019 г. в България

„ Успех за всеки “ цели да преодолее неналичието на принадлежности за образование по предприемачество на младежите и най-много на тези от тях, които имат здравословни проблеми
Интерактивната платформа по предприемачество „ Успех за всеки “ ще бъде въведена през януари 2019 година Тя цели да преодолее неналичието на принадлежности за образование по предприемачество на младежите и най-много на тези от тях, които имат здравословни проблеми. Партньори на плана са осем европейски организации, измежду които е и Център за проучвания и разбори (ЦИА). Проектът „ Успех за всеки “ е по стратегия „ Еразъм + “ и е финансиран от Европейската комисия (ЕК).

Интерактивната платформа включва и игрови детайли, които да трансфорат образованието в още по-интересно и потребно. Тя е разграничена на няколко модула, в които учащите се ще преминат през стъпките за пускане на сполучлив бизнес. Те ще си създадат самокритика и ще преценяват дали сходен вид начинание би било уместно за тях посредством особено създаден въпросник. След прекосяването му следва същинската част на образованието, където участниците ще се научат по какъв начин се прави бизнес проект, по какъв начин се създава тактика за маркетинг и продажби и по какъв начин се прави рекламна акция.
Освен знанията, които учащите ще придобият от главните четири модула, те ще имат достъп и до спомагателни онлайн запаси и видео-материали с бизнесмени, част от които имат здравословни проблеми. Включилите се в програмата ще могат да обменят опит и мнение един с различен в платформата и ще имат опцията взаимно да се правят оценка.
В платформата ще има подобаващи шрифтове и режими на четене, а цялото текстово наличие се поддържа от синтезатор на тирада. Видеоклиповете са със надписи и транскрипция, а цялото наличие се предлага на 4 езика – британски, френски, български и латвийски. В сходство с страната, от която са учащите се, има и правна, обществена и икономическа информация, която да им помогне в развиването на техния бизнес.

Европейският план „ Успех за всеки “ е основан за да помогне искащите да се развиват, с помощта на достъп до познания, които ще им оказват помощ да основат своя бизнес и да го развият. Повече информация за плана може да бъде открита на http://success4allstudents.eu/bg/.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР