Успех за една от най-очакваните български продукции от портфолиото на

...
Успех за една от най-очакваните български продукции от портфолиото на
Коментари Харесай

„Ягодова луна“ сред успешните продукции на NOVA

Успех за една от най-очакваните български продукции от портфолиото на NOVA тази пролет – „ Ягодова луна “ . Премиерното за пролетния сезон заглавие завоюва вниманието на феновете в дейна възраст, както в телевизионния ефир, по този начин и в онлайн платформите на NOVA. Неочаквани обрати, специфични резултати и екшън подиуми белязаха развръзката на героичната драма, в която е подложен акцент на тематиките за достойнството, дългa, достолепието и несъмнено – любовта. Изненадващият край на сериала предизвика феновете и с новаторския метод на снимане и ефирен роман.
 Ягодова луна NOVA
Според данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент България аудиторният дял на последния епизод на „ Ягодова луна “ измежду феновете в дейна възраст е 25.7%, което е с 15% повече по отношение на резултата на наличието на втората по гледаемост телевизия по същото време.
 аудиторен дял NOVA

Първият български сериал, отдаден на една от най-благородните специалности, сложи на фокус пожарникарите с респект към тях и ежедневната им жертвоготовност да избавят човешки животи. „ Ягодова луна “ е следващо доказателство за дълготрайния ангажимент на NOVA в поддръжка на българското кино произвеждане, както и за сполучливото съдействие сред телевизия и държавните институции. Сериалът е осъществен в партньорство с Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ при Министерство на вътрешните работи на Р България.

Завладяващата история, дело на одобрения креативен тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева, притегли феновете в дейна възраст с многопластовите си сюжетни линии, специфични резултати и звезден каст, включващ едни от най-изявените актьори в България. Данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент България сочат, че приблизително над една четвърт от гледащите телевизия фенове в дейна възраст (18-49 г.) са наблюдавали телевизионната поредност, до момента в който в това време аудиторният дял на конкурентната медия е с 10% под тази стойност.
 аудиторен дял NOVA

Сериалът се употребява с известност и в онлайн платформите на „ Нова Броудкастинг Груп “. Данните на Гугъл Analytics сочат, че видеогледанията на „ Ягодова луна “ са над 1,4 милиона за целия сезон.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР