Успех, Якуб! Вкарвай много голове и за Лудогорец!, написа собственикът

...
Успех, Якуб! Вкарвай много голове и за Лудогорец!, написа собственикът
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ: Кирил Домусчиев показа новата голова машина на Лудогорец

" Успех, Якуб! Вкарвай доста голове и за Лудогорец! ", написа притежателят на Лудогорец Кирил Домусчиев във " Facebook ", показвайки новата голова машина на първенците.

" Oрлите " официализираха привличането на полския национал Якуб Швиерчок, който беше притеглен от Заглембе (Любин).

Съобщението от формалния уебсайт на Лудогорец:

25-годишният нападател на полския народен тим и на Заглембе (Любин) Якуб Шверчок е новото попълнение в Лудогорец. Голмайсторът прави отличен сезон в полската Екстракласа, където за 25 мача има маркирани 17 гола. В момента той е на второ място във краткотрайното класиране измежду стрелците. Неслучайно футболистът е харесан от националния селекционер на Полша Адам Навалка и към този момент носи националната фланелка.

Изявите на Шверчок привлякоха интереса на спортния шеф Методи Томанов, който дружно с екипа си следи футболиста в продължение на няколко месеца, след което бяха подхванати дейности за негов трансфер.

След като ПФК Лудогорец и Заглембе (Любин) реализираха сделка и играчът подписа персоналния си контракт, той ще отлети за Анталия, където ще се причисли към лагера на тима, с цел да бъде разполагаем на треньорския щаб. Очаква се Шверчок да бъде показан на следващия ден публично преди втората контрола с Шахтьор (Донецк), която стартира в 16 часа българско време.

Якуб Шверчок е роден на 28 декември 1992 година Висок е 1.82 м. В кариерата си се е състезавал в няколко полски тимове, измежду които Полония (Битом), Пиаст (Гливице), Завиша (Бидгошч), Гурник (Лечна) и ГКС (Тихи). Нападателят е носил фланелката и на немския Кайзерслаутерн. Национален играч е и в младежките гарнитури на Полша – U 20 и U21.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018​

 



 



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР