Успех с 2:0 на свой терен срещу Нюрнберг изпрати Байер

...
Успех с 2:0 на свой терен срещу Нюрнберг изпрати Байер
Коментари Харесай

Резерва върна Леверкузен в зона “Европа”

Успех с 2:0 на собствен терен против Нюрнберг изпрати Байер (Леверкузен) назад в топ 6 в Бундеслигата, което е с цената на присъединяване в Лига Европа. “Аспирините” обаче са с мач повече от директния си съперник Хофенхайм, а и програмата им в оставащите четири надалеч не е лесна. С това проваляне пък гостите съвсем несъмнено губят шансове за непосредствено оцеляване и задачата им до края е да задминат 16-ия Щутгарт, който има с 3 точки повече. Последните два в класирането изпадат непосредствено, а този пред тях отива на бараж.

Байер се постара за успеха с атакуващ футбол, као ограничи противника до единствено един удар в очертанията на вратата за 90 минути. Ключово за триумфа на Леверкузен се оказа появяването на в игра на Лукас Аларио. Аржентинският нападател размени контузилия се Леон Бейли и по-късно вкара първия гол и асистира за втория.

Аларио откри в 61-вата след корнер, като тук се намеси технологията на голлинията, която регистрира, че кълбото я е минало с целия си размер.
Al-air-io

His first headed goal in the #Bundesliga #B04FCN 1-0 pic.twitter.com/4MDETJByiF
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) April 20, 2019 Четири минути преди края някогашният състезател на Ривър Плейт изведе Кевин Фоланд за 2:0.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ

Бундеслига 30 кръг, събота 20 април  Байер Леверкузен 2:0краен резулат  Нюрнберг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР