Успех, красота, пари и слава – уви, тези компоненти не

...
Успех, красота, пари и слава – уви, тези компоненти не
Коментари Харесай

Блондинка бе секссимвол в Холивуд, а сега е клошар и рови в кофите СНИМКИ

Успех, хубост, пари и популярност – уви, тези съставни елементи не постоянно могат да обезпечат щастливо бъдеще. Понякога пътищата ни се пресичат с тези, които унищожават всичко по пътя си, а ние самите се оказваме безсилни.

В идващите редове ще ви разкажем историята на Лони Уилисън – жена, която безусловно блестеше не толкоз от дълго време, в този момент рови из кофите за отпадък, в търсене на храна.

В началото на 2010 година Уони Уилисън бе на върха на кариерата си – обществени празненства, внимание от медиите, почитателите я боготворяха в обществените мрежи. Животът на фитнес модел бе цялостен с завършения.

Всичко се промени, когато Лони се омъжи за Джеръми Джаксън  може да го познавате от ролята му на Хоби Бюканън от паметния ефирен сериал „ Спасители на плажа “.

Сватбата им се състоя в курорт в Лагуна Бийч, Калифорния през 2012 година Отстрани те изглеждаха като идеална двойка: съумял мъж с искрящи очи и изявена хубавица със забележителна фигура.

С течение на времето неприятни детайлности от техния съкровен живот започнаха да изтичат в пресата – разгулен кавги, кавги, побой. Джерами даже преби Лона, а тя се озова в болница с куп фрактури.

Лони решила и скрито записала един от споровете им, а записът съобщи на медиите. На него се чуват крясъците й по време на побоя. Според нея Джеръми един път даже й изпратил 12 минутна рап ария, в която имало закани за ликвидиране.

След гръмък бракоразвод Джереми се озова в пандиза за 270 дни, тъй като бе намушкал човек с нож през 2015 година

Уви, разводът от брачна половинка й не реши всички проблеми на Лони: тя изчезна от обществените мрежи, след което ненадейно се озова на улицата. През 2016 година моделът претърпя душевен срив, след който стартира да има вяра, че някой й пуска ток отдалечено.

По-късно, вместо да потърси помощ, Лени се пристрастява към опиатите, а съгласно източници е станала и жертва на полово принуждение на улицата.

Сега 40-годишната русокоска наподобява доста по-възрастна от годините си, няма никаква хигиена, носи мръсни облекла и живее на улицата. С течение на времето зъбите й опадаха, а косата й съвсем изчезна от скалпа.

Тя отхвърля помощ и споделя, „ че с нея всичко ще бъде наред “. /

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР