“Усмивка за Коледа ще гледат малките зрители тази вечер в

...
“Усмивка за Коледа ще гледат малките зрители тази вечер в
Коментари Харесай

Театърът раздава усмивки на децата



“Усмивка за Коледа ” ще гледат дребните фенове довечера в спектакъл “Иван Димов ” от 18 часа. Това е премиера на детското зрелище, само че до светлия празник актьорите ще зарадват децата и от други градове в страната.

Историята разкрива един ядосан човек, който вълшебните плодове и зеленчуци се пробват да развеселят. В функциите са шефа на хасковския спектакъл и артист Стелиян Николов, Силвия Предова и Даниел Русев.

Постановката е на Леонард Капон. Той показа, че за него било предизвикателство да види Стелиян Николов в детско зрелище. За артиста това е повторно, в който взе участие в такова. През миналата година бил неговия дебют. Винаги съм уважавал работата на сътрудниците, които играят в детски зрелище. Тогава обаче разбрах какъв брой е мъчно и се изисква огромен мурафет., сподели Николов.

Даниел Русев пък е от пловдивския куклен спектакъл и за първи път е част от екипа. Трудно е да влизаш в функциите, само че би трябвало доста деликатно да го правиш, с цел да предадеш историята по- най- положителния метод на децата, добави той.

На 15 и 16 декември децата от Хасково ще имат опцията да гледат още веднъж постановката, а след нея Дядо Коледа е подготвил изненади. Освен малчуганите от Града на Богородица ще се насладят на занимателната приказка и други дребни фенове от останалата част на страната.

Турнето ще продължи чак до Коледа. Ще има представления в Стара Загора, Димитровград, Гурково и други.

От театъра са подготвили още изненади за празниците. Ще има лотария, в която всеки, който си направи фотография с украсата в Мелпомена, може да взе участие. Специален програмен продукт ще избере печелившия. Необходимо е фотографията да се разгласява обществено и да се напише хаштаг театърЧНГ, обясниха от “Иван Димов ”.

Късметлията ще завоюва два билета за спектакъла “Нашата огромна френска женитба ”, който ще бъде показан пред хасковската аудитория през януари.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР