Усмихната и чаровна Натали Трифонова признава, че понякога и тя

...
Усмихната и чаровна Натали Трифонова признава, че понякога и тя
Коментари Харесай

Натали с признание за мъжа до себе си

Усмихната и чаровна Натали Трифонова признава, че от време на време и тя има тъжни моменти.

Но също по този начин е уверена, че "една жена притегля, впечатлява и възхищава най-много, когато е положителна и радостна, по тази причина, каквото и да ми се случва, се стремя да преминавам с усмивка.

Определящо за мен като жена е да имам обич в живота си – тя е най-големият мотиватор за всичко и тогава ми е най-щастливо! ".

Красавицата мина сполучливо от прогнозата за времето в дълбоките води на напрегнатия ден на тв водеща. С новите си задължения Натали се оправя много професионално, само че признава, че разчита на добър екип, който стои зад тила й.

Споделя, че времето в живота й е изменчиво. "Има и слънчеви, има и дъждовни дни. " Тя обаче очевидно избира слънчевите, тъй като си мечтае за красива Италия.

"Вече си представям дребната калдъръмена уличка, безчет цикламени цветя по прозорците на къщите, а извън масичка, бутилка вино… и 2 чаши. ", споделя Натали в изявление за "Грация ", представени от Woman.bg.

На въпроса дали има човек до себе си и какво й дава той, Натали дава отговор малко и простичко: "любов ". А по фотосите, които качва в Инстаграм, се вижда, че в действителност е щастлива.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР