Усман Дембеле няма да напусне Барселона през настоящия трансферен прозорец

...
Усман Дембеле няма да напусне Барселона през настоящия трансферен прозорец
Коментари Харесай

Усман Дембеле не вярва на заканите, ще си стои в Барселона до лятото

Усман Дембеле няма да напусне Барселона през сегашния трансферен прозорец и сигурно ще остане в клуба си най-малко до лятото, твърди “Кадена СЕР ”, базирайки се на изявление на сътрудника му Муса Сисоко.

Нападателят е подложен под напън да одобри последната оферта за нов договор, като управлението не е склонно да прави взаимни отстъпки с изискванията по него. От “Камп Ноу ” към този момент признаха, че обмислят избрани дейности, в случай че Дембеле продължава да споделя “не ”. Предполага се, че международният първенец ще бъде изваден от отбора.

Дембеле и мениджърът му обаче не считат, че заканите в действителност ще се трансфорат в крайни дейности. По тази причина някогашният футболист на Борусия (Дортмунд) е решен да продължи да бъде част от клуба най-малко до края на сезона.

Има вид Барса да се опита да го продаде още в този момент против алегорична сума, откакто по този начин или другояче през лятото най-вероятно няма да вземе нищо за него. Според “Спорт ” Нюкасъл и Манчестър Юнайтед са измежду разновидностите.
 Агентът на Дембеле атакува управлението на Барселона Агентът на Дембеле атакува управлението на Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР