Услугите с етикет „HBO“ са много на брой – можете

...
Услугите с етикет „HBO“ са много на брой – можете
Коментари Харесай

HBO стартира новата си стрийминг услуга MAX с помощ от Приятели

Услугите с етикет „HBO“ са доста на брой – можете да изберете сред HBO Go, HBO Now, а доста скоро и HBO Max . WarnerMedia е приоритизирала новата услуга, която би трябвало да се конкурира с отличилите се в тази област – Netflix, Hulu, идната Disney+. Но новото стрийминг предложение има какво да покаже.

WarnerMedia показа: „Обвързани и въодушевени от завета, оценката на HBO в шерването на истории новата им услуга ще е MAXимизиана с обширна сбирка от извънредни истински стратегии (Max Originals) и най-хубавото от голямото портфолио от обичани марки и библиотеки на WarnerMedia“. Абонирайки се за услугата, ще можете да се поглезите с огромните сериали на HBO като „Игра на тронове“ или „Чернобил“ или да разнообразите киновечерта с DC блокбъстъри като „Аквамен“. Изборът от WarnerMedia е голям.

Разбира се, компанията съумя да направи анонса на HBO Max още по-вълнуващ с включването на паметната комедия „Приятели“ в библиотеката . Това е идващият ситком, излизащ от каталога на Netflix (по стъпките на „Офисът“). В листата с забавни заглавия влизат също „Принцът на Бел-Еър“, „Малки сладки лъжкини“, „Batwoman“ и „Кейти кийн“, спинофът на „Ривърдейл“. Колкото до истинското наличие, Грег Берланти и Рийз Уидърспун са се съгласили да продуцират филми особено за HBO Max.



Услугата ще включва наличие от всяка компания на WarnerMedia: Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Tunes и доста други. HBO Max се чака да започва напролет на идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР