Услугата за стрийминг на аудиокниги Storytel вече е на българския

...
Услугата за стрийминг на аудиокниги Storytel вече е на българския
Коментари Харесай

Услуга за стрийминг на аудиокниги навлезе на българския пазар

Услугата за стрийминг на аудиокниги Storytel към този момент е на българския пазар. Работейки на правилото на платформи като Netflix и Spotify, тя дава безграничен достъп до книги и публикации в разнообразни жанрове.
У нас все още каталогът наброява 400 заглавия на българи и над 50 000 на британски език. Българското наличие включва и творби на родни създатели, както класици, по този начин и модерни. А озвучаванията са направени от известни артисти като Стоян Алексиев, Ицко Финци, Стефан Младенов, Никола Стефанов, Даниел Цочев, Илиана Коджабашиева и други. Жанровете пък са най-разнообразни – от трилъри до фантастика, от тийн романи до литература за бизнеса, от международни бестселъри до лирика.
Storytel работи с всички типове смарт телефони и има offline функционалност, която разрешава слушане на аудиокниги и без връзка с интернет. Има и специфичен детски режим, който филтрира наличие, уместно единствено за деца. Родител и дете могат да употребяват един абонамент, само че имат достъп до друга част от каталога.
Абонаментът за услугата е 9,99 лв. на месец, като тя може да се опитва гратис за 14 дни.
Интересна е категорията Storytel Originals – в нея потребителите могат да слушат аудиосериали, основани особено за платформата. На български към този момент са преведени три от най-успешните, а в световен мащаб посредством Storytel са изслушани над 3,5 млн. аудиосерии.
Още детайлности за Storytel и услугата, която предлага, прочетете в
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР