Услугата се реализира в партньорство с платежния оператор MastеrCardПритежателите на

...
Услугата се реализира в партньорство с платежния оператор MastеrCardПритежателите на
Коментари Харесай

А1 предложи кредитна карта с лимит до 3000 лв.

Услугата се осъществя в партньорство с платежния оператор MastеrCard

Притежателите на A1 кредитна карта могат да заплащат в интернет и на POS терминали в търговски обекти, както и да теглят пари от банкомати в целия свят без такси

Телеком операторът А1 ( до неотдавна Мтел) стартира да предлага на клиентите си кредитна карта – артикул, който дава финансова еластичност при посрещане на непредвидени разноски, без да се постанова на потребителите да минават през комплициран развой на утвърждение или да заплащат високи такси и лихви.

А1 Кредитна карта съставлява интернационална кредитна карта MasterCard, с която потребителите могат да заплащат в интернет и на POS терминали в търговски обекти, както и да теглят пари от банкомати в целия свят без такси.
още по тематиката
Притежателите на кредитната карта могат да реализират безконтактни заплащания и да получават безвъзмездни SMS известия, а опцията за ръководство на онлайн профила им дава надзор когато и да е, разясниха от телекома.

Процесът по кандидатстване за издаване на картата е бърз, а заявки се одобряват в магазините на А1. Картата е изцяло безвъзмездна за интервалите, в които не се употребява. За клиентите на телекома картата е с кредитен предел до 3000 лв., с закрепен месечен лихвен % от 1,48%, а годишният % на разноските (ГПР) е 18,95%.

Ако да вземем за пример, даден клиент има A1 Кредитна карта и усвои 120 лв. от кредитния си предел на първо число на месеца, закрепеният месечен лихвен % от 1,48% ще се равнява на 0,06 лв. дневно или 1,78 лв. на месец, като ГПР е 18,95%.

При правилно осъществяване на отговорностите по контракта за заем, общо дължимата от клиента сума до 2-ро число на месеца ще бъде в размер на 121,78 лв.. Ако клиентът избере да заплати единствено минимална дължима сума, тя ще бъде в размер на 12,18 лв..

Договорът за заем е с неустановен период, а срокът за погасяване на усвоените суми от кредитния предел е 2-ро число на месеца, прецизираха от телекома.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР