Услугата преминава към нова стратегия в битката за приходи от

...
Услугата преминава към нова стратегия в битката за приходи от
Коментари Харесай

Борбата на YouTube с блокаторите на реклами достига ново ниво

Услугата минава към нова тактика в борбата за доходи от реклама.

YouTube стартира да забавя работата на своя уебсайт при потребление на блокери на реклами. Потребителите се сблъскаха с нова вълна от забавяния, като единствените способи за решение на казуса са да деактивират блокиращия рекламите програмен продукт или да преминат към заплатен Premium абонамент.

За да избегнат възходящия брой реклами в YouTube, хората от дълго време употребяват блокери на реклами. Но съгласно изказванията на YouTube този способ нарушава изискванията за прилагане на услугата. Предварителните видеореклами са забележителен източник на доходи за услугата и единственият метод да ги избегнете без приложения на трети страни е посредством платения абонамент YouTube Premium.

YouTube стартира да противодейства на потреблението на блокиращи рекламите устройства по няколко метода. Първият е изскачащо известие, което гласи: „ Блокерите на реклами нарушават изискванията за прилагане на YouTube„. Съобщението приканва потребителя да деактивира блокатора на реклами. Потребителят не може да продължи сърфирането, без да извърши това деяние.

Вторият способ, който неотдавна стартира да се ползва, е закъснение на целия уебсайт, когато се употребява блокер за реклами. Това се разказва като „ несъвършено ревизиране “.

Според известия на консуматори в Reddit услугата YouTube е почнала да се забавя и да става нестабилна. Оказва се, че деактивирането на блокатора на реклами незабавно взема решение казуса. Многобройни проби потвърдиха това: при задействан блокер видеоклиповете се зареждат доста постепенно, предварителните изгледи не се демонстрират вярно, а превключването в режим на цялостен екран или в сценичен режим е невероятно без освежаване на уеб страницата.

Тази обстановка се дължи на закъснение от особено вграден код в уеб страницата ма YouTube, което имитира резултата на мудна интернет връзка. Въпреки че този метод от страна на YouTube от дълго време не е нещо ново, в този момент броят на потребителите, които се сблъскват с тази тактичност, продължава да пораства.
Ако се сблъскате с този проблем, имате две публични благоприятни условия за решение: деактивиране на блокирането на рекламите или прекосяване към YouTube Premium.

За множеството консуматори нито един от тези разновидности не е съвършен, а методите на YouTube за отричане на потребителите от блокерите на реклами са спорни. Те слагат феновете в състояние да заплащат по 10 $ на месец за абонамент или да гледат до 10 минути видеореклами без опция за прескачане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР