Услугата пести финансови и човешки ресурси, заявиха от телекомаКолокацията на

...
Услугата пести финансови и човешки ресурси, заявиха от телекомаКолокацията на
Коментари Харесай

Виваком предложи колокация на ИТ оборудване

Услугата пести финансови и човешки запаси, обявиха от телекома

Колокацията на ИТ съоръжение е част от портфолиото интегрирани телекомуникационни решения на Виваком

Корпоративни клиенти на Виваком ще могат да се възползват от нова услуга на телекома – колокация на ИТ съоръжение, по-точно наем на 1U и 2U, както и ¼ и ½ телекомуникационен долап с самостоятелно заключване.

Според компанията, услугата ще помогне даже на дребни и междинни компании да станат по-ефективни, като спестят финансови и човешки запаси за поддържане на ИТ системи и съоръжение. Услугата е ориентирана към клиенти със характерни уеб приложения, които генерират огромен трафик.
още по тематиката
Дейта центровете на Виваком са ситуирани на разнообразни сеизмични зони и дават отговор на интернационалните условия за сигурност и сдържаност, подчертаха от телекома. Захранването става по две изцяло самостоятелни трасета и е обезпечена денонощна поддръжка.

Колокация на ИТ съоръжение е част от портфолиото от интегрирани телекомуникационни решения, които Виваком предлага. Други решения, ориентирани към бизнеса, са облачните услуги, M2M и IoT телеметрията, както и сложни системи за видеонаблюдение, високоскоростен интернет, транспорт на данни и др.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР