Условно наказание наложи Районен съд – Варна за ползване на

...
Условно наказание наложи Районен съд – Варна за ползване на
Коментари Харесай

Осъдиха условно мъж от Игнатиево, използвал фалшива диплома пред КАТ-Варна

 Условно наказване наложи Районен съд – Варна за прилагане на неистинска тапия пред " Пътна полиция “, оповестиха от пресслужбата на съда.       

46-годишен мъж от Игнатиево беше наказан на 3 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. Пред състав на Районен съд – Варна подсъдимият се призна за отговорен в това, че в интервала от 25 май 2018 година до 20 август предходната година, в условия на продължавано закононарушение, пред чиновник на бранш “Пътна полиция " към МВР-Варна, умишлено се употребил от неистинен формален документ – тапия за приключено главно обучение. Деянието е наказуемо по член 316 от Наказателния кодекс. На показаното на името на подсъдимия удостоверение за приключено обучение като издател на документа било посочено учебно заведение в област Шумен. За самото сформиране на неистинския документ от подсъдимия не може да бъде търсена наказателна отговорност.

46-годишният мъж е неосъждан. Наказанието беше наложено по силата на реализирано сред страните в правосъдна зала съглашение. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР