Условно наказание наложи Районен съд – Варна на 39-годишна жена

...
Условно наказание наложи Районен съд – Варна на 39-годишна жена
Коментари Харесай

Условна присъда и 1000 лв. глоба за непоправима проститутка от Варна

Условно наказване наложи Районен съд – Варна на 39-годишна жена за приемане на нетрудови приходи посредством проституция. 

В бързо произвеждане, по силата на подписано в правосъдната зала съглашение на подсъдимата беше наложено наказване от 6 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години.

В интервала от 26 октомври 2017 година до 27 юни тази година в региона на околност " Крушките “ и околност " Боровец “  39-годишната жена е била няколкократно арестувана от органите на полицията за осъществяване на неморална активност, като са й били формирани общо 4 предупредителни протокола. В предиобедните часове на 27 юни т.год. подсъдимата е била засечена на място за следващ път от полицейски чиновници до момента в който предложила секс-услуги на клиент.

39-годишната жена един път към този момент е била освобождавана от наказателна отговорност с налагане на административно наказване – санкция в размер на 1000 лв., още веднъж за действие по член 329, алинея 1 от Наказателен кодекс. Споразумението е дефинитивно и влиза в действие незабавно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР